Мерітократична партія України

Достойна влада – заможна країна

Участь МПУ у Всенародному Віче 14 червня 2018 року

Червень 14, 2018

 

14 червня 2018 року в «Жовтневому палаці» за ініціативою Голови Коаліції позапарламентських політичних партій та громадських організацій (Коаліції Гідності) Миколи Габера та Голови оргкомітету Всеукраїнської Координаційної Ради Всенародного Віче Миколи Маломужа  відбулось засідання Розширеної Координаційної Ради Коаліції Гідності та Народних зборів України на тему «Об’єднання патріотичних сил. Нова стратегія».

Мерітократичну партію Україну представляли Керівник Національного Секретаріату МПУ Побережна А.В. та голова Регіональної партійної організації МПУ в місті Києві Айман Юссеф.

У засіданні прийняли участь представники непарламентських політичних партій, громадських організацій, суспільні та релігійні діячі. Розглянули питання подолання всеохоплюючої кризи та формування нової стратегії розвитку України.

В прийнятій Резолюції відзначається необхідність створення всенародної альтернативи олігархату та заангажованим парламентським партіям. Для досягнення поставленої мети розпочато мирну всенародну консолідацію всіх прогресивних політичних, громадських, інтелектуальних, наукових, професійних та військових сил в усіх регіонах України для розробки та реалізації галузевих програм і стратегій, розроблених учасниками Коаліції Гідності й Всеукраїнської Координаційної Ради.