Мерітократична партія України

Достойна влада – заможна країна

Представники МПУ взяли участь в міжнародному форумі «Україна-Корея: шлях від занепаду до процвітання»

Червень 20, 2017

16 червня 2017 року в місті Києві відбувся міжнародний форум «Україна-Корея: шлях від занепаду до процвітання».
На форумі з доповідями виступили Надзвичайний та Повноважний посол Республіки Корея в Україні Лі Янг Ну, заступник Міністра економічного розвитку і торгівлі України Михайло Титарчук, заступник Голови Асоціації християнських бізнесменів Корея Шин Чі Хо, радник президента Кореї з питань безпеки і зовнішньої політики Сусідства Чол Кі, директор корейської виробничої корпорації Ганк Сок Чанг, керівник групи з міжпарламентських зв’язків з Республікою Корея Сергій Ларін.

Даний захід став майданчиком для обміну досвідом та налагодження партнерських стосунків між бізнесменами України та Кореї. Одним із завдань, поставленим перед організаторами форуму, було привернення уваги українського суспільства до принципів сучасної реформації Південної Кореї та запровадження їх у нашій країні.

Представник МПУ Роман Сулейманов також взяв участь у панельних дискусіях на теми, що стосувалися розвитку економіки, підприємництва та громадського сектору й зазначив важливість такого спілкування й обміну досвідом, вкрай важливого для налагодження партнерських стосунків не тільки між політиками і бізнесменами України та Кореї, а й громадськими діячами.

Мерітократична партія України завжди виступає з підтримкою заходів, котрі спрямовані на впровадження передового досвіду успішних держав світу в Україні.