Мерітократична партія України

Достойна влада – заможна країна

Зустріч мерітократичної спільноти з громадськістю

Грудень 10, 2016

10 грудня 2016 року відбулась зустріч мерітократичної спільноти з лідером Громадської спілки «Міжнародний рух «Духовно-моральна цивілізація» Гуцол Людмилою Яківною.
Під час зустрічі Людмила Яківна презентувала платформу об’єднання непарламентських політичних сил демократичного спрямування з метою участі в наступних парламентських виборах.

В ході дискусії обговорили сучасні політичні реалії; проблеми, що існують в суспільно-політичному житті країни, зокрема що стосуються відсутності законодавчо закріплених механізмів відкликання вже обраних народних депутатів, які не виправдали сподівання своїх виборців, або ж порушують чинне законодавство; критерії відбору кандидатів в депутати; домінантності великих партій і методів їх приходу до влади.

Також Людмиля Яківна розповіла про уже розроблену систему тестів та критеріїв відбору кандидатів на входження в лідерський список, що сприятиме відбору до влади дійсно фахових, патріотично налаштованих та високоморальних людей.

Активну участь в обговоренні взяли участь Худолій С.М., Коннов С.В., Мась О.О., Позняк Я.Л., Побережна А.В., Юрович Т.Ю., Батіщев В.В., Глібова І.М. та інші.

Олексій Мась висловив свою позицію щодо необхідності наявності спільної ідеології, як в політичній партії, так і в будь-якому політичному об’єднанні. Окремо була висвітлена тема соціальних освітніх проектів та проектів, які реалізовуються за рахунок міжнародних грантів.

Тетяна Юрович звернула увагу на доцільність створення таких об’єднавчих площадок в усіх регіонах України з метою пошуку та залучення місцевих громадських активістів та небайдужих людей, які мають намір змінювати країну та працювати на благо свого народу в політичній площині.

В результаті обговорення презентації, зауважень та пропозицій, які надійшли від учасників обговорення, Людмила Яківна запропонувала керівництву Мерітократичної партії України розглянути пропозицію щодо об’єднання зусиль в рамках даної ініціативи, зокрема що стосується об’єднання людських та організаційних ресурсів.

На завершення всі учасники зустрічі подякували Гуцол Л.Я. за надану корисну інформацію, пропозиції щодо подальшої співпраці та домовилися продовжити роботу з об’єднання зусиль для досягнення достойновладдя в Україні.