Мерітократична партія України

Достойна влада – заможна країна

Відбулось координаційне засідання МПУ

Квітень 8, 2016

31 березня за участю попередніх голів МПУ Ігоря Шевченка, Сергія Коннова, а також діючого голови Сергія Худолія, керівника Національного Секретаріату Олександра Шатнього, регіональних лідерів Києва, Київської, Черкаської областей та АРК – Тетяни Юрович, Анни Побережної, Лесі Ковтун та Асана Чарухова, журналіста-мерітократа Віталія Жугая, а також за он-лайн присутності лідерів Криворіжської, Сумської, Чернівецької парторганізацій Сергія Бобелюка, Сергія Кубракова, Геннадія Нейландта відбулось координаційне засідання, питаннями порядку денного якого були такі важливі теми:
Стратегія (цілі та завдання) подальшого розвитку Мерітократичної партії України;
Обговорення проведення заходів, пов’язаних з відзначенням 5-ої річниці з моменту реєстрації партії.

Щодо питання подальшої стратегії розвитку МПУ були висловлені різні позиції. З погляду на це, вирішили провести детальне обговорення важливого питання більш широким колом партійців та прихильників партії на конференції-круглому столі “Мерітократія в Україні. Перспективи реалізації. Інструменти втілення.”  Захід запланований на 16 квітня об 11:00 в приміщенні Галереї Висоцького, яка знаходиться за адресою: місто Київ, вул. Воздвиженська, 40.

На даному заході планується обговорити суспільно-політичну ситуацію в Україні та перспективи впровадження ідей мерітократії. Учасники круглого столу матимуть змогу висловити своє бачення подальшого розвитку як всього мерітократичного руху, так і Мерітократичної партії.
Лідерам та активним партійцям запропоновано презентувати на широкий загал цілісну концепцію такого розвитку, зокрема запропонувати засоби втілення цієї стратегії та проінформувати про вже досягнуті результати.

Після обговорення та узгодження позицій можливе прийняття звернення до  мерітократичної спільноти та партійного активу. Зал вміщує близько 40 осіб тому, прохання всіх, хто має бажання відвідати даний захід, завчасно зареєструватись у Керівника Національного Секретаріату Шатнього Олександра, надіславши повідомлення на електронну адресу schatnij@gmail.com  Для всебічного охоплення планується організація он-лайн трансляції заходу за посиланням  по запиту.

За результатами розгляду питання проведення святкових заходів з нагоди 5-ої річниці було запропоновано декілька варіантів таких заходів. Президія Політичної Ради прийняла рішення випустити до 12 квітня черговий примірник газети “Мерітократія”, який буде розповсюджуватись під час святкових заходів. Регіони вже почали підготовку до проведення різнопланових міроприємств.

Т.в.о. Голови київського осередку партії Тетяна Юрович зазначила, що вона має намір організувати проведення суботника київським активом, або провести колективну здачу крові чи провести благодійну акцію в дитячому будинку. Час та місце визначиться згодом.

Була також підтримана пропозиція зібратись в неформальній обстановці і відсвяткувати без проведення публічних офіційних заходів. В підсумку було вирішено зібратись партійним активом 12 квітня о 12:00 за адресою: місто Київ, вул. Воздвиженська, 40 на святковий торт, а після цього провести одно-годинний інформаційно-агітаційний захід на Подолі (вул.Михайлівській або Контрактовій площі). Під час нього активісти будуть розповсюджувати новий випуск газети “Мерітократія” та проведуть опитування щодо прийнятності мерітократичних ідей та планів. Всіх охочих запрошуємо також долучитись до святкування річниці.