Мерітократична партія України

Достойна влада – заможна країна

До Дня Незалежності України мерітократи провели акцію

Серпень 24, 2014

Свято Незалежності!

Свято Незалежності!

24 серпня 2014 року було проведено акцію на честь святкування 23-річниці з дня проголошення незалежності нашої держави. Загалом акція тривала декілька годин. Було розповсюджено близько 500 примірників газети Мерітократія. Але при проведенні даної акції було зроблено акцент на те, що основним завданням акції є проведення саме усної просвітницької роботи паралельно з розповсюдженням друкованих матеріалів.

Погода в цей день виявилась напрочуд сприятливою. Основна маса людей, які повертались з параду на честь святкування Дня Незалежності, були в гарному настрої тому, спілкування з ними принесло лише позитивні враження. Також не можна не відмітити підвищення партіотизму з боку громадянського суспільства. Переважна більшість громадян були зодягнені в український національний одяг. Що в свою чергу також принесло гарні враження від свята.

Незважаючи на численні проведенні просвітницькі акції прихильниками мерітократичного руху, обізнаність населення щодо ідей мерітократії є дуже низькою.

Газета під незвичною для пересічного громадянина назвою Мерітократія викликала дуже велику зацікавленість. Багато людей виявили бажання поспілкуватись з активістами щодо основних ідеологічних засад мерітократії. А з деякими громадянами навіть доводилось вступати в жваві дискусії, які тривали досить довго.

За результатами проведеної акції було зроблено висновок щодо необхідності пожвавлення проведення просвітницької роботи серед населення. 

jumpboobs.com