Мерітократична партія України

Достойна влада – заможна країна

15.02.13 відбулася он-лайн нарада членів Політради

Лютий 16, 2013

15 лютого 2013 року о 17-00 відбулася відкрита робоча нарада членів політради в режимі он-лайн. В роботі групи активу брали участь С.Худолій, О.Шатній, Г.Нейландт, Ю.Козаріз, Г.Петруняк.

На початку зустрічі були підведені підсумки тижня, відмічений досвід участі членів МПУ в громадських протестах м.Одеса та результати контактів члена партії з представниками РДА та сільским головою в Іванофранківській області. Обговорений був також досвід організації акції соціального спрямування Г.Нейландтом в м.Чернівці.

З інформацією про стан справ з виконання рішення Політради МПУ від 26.1.13 виступив С.Худолій. Була відмічена складність процесів формулювання базових партійних засад та проведена переоцінка можливих термінів втілення. Запропоновано винести це питання на найближче засідання Політичної Ради з фізичною присутністю її членів.

Окремим питанням учасники наради розглянули питання переоформлення партійних квитків, спланували та розподілили завдання щодо персональних контактів з партійцями для вручення нових посвідчень членів МПУ. Разом з цим була також розглянута поточна фінансова ситуація в партії та намічені першочергові витрати, був спланований аналіз надходження внесків та визначений пріоритет щодо використання.

Також були визначені рекомендації регіональним активістам взяти до уваги тему “Зміна виборчої системи” та почати консультації з громадськими організаціями та політичними партіями щодо їх позиції з цього питання. При можливості – організувати проведення круглих столів, засідання дискусійних клубів за визначеною тематикою.

На завершення зустрічі учасники висловили побажання центральному секретаріату ефективно сприяти процесу створення регіональних та національного рівня громадських організацій “Мерітократична Україна”. Спільна дія політичного та громадського флангів  мерітократичного руху забезпечить досягнення запланованих цілей.
jumpboobs.com