Мерітократична партія України

Достойна влада – заможна країна

19 листопада відбулося засідання Президії Політичної Ради партії

Грудень 1, 2012

З метою забезпечення належного виконання рішення Політичної Ради МПУ від 17.11.12, вирішення поточних завдань партії в четвер 29 листопада в приміщенні конференц-зали Секретаріату партії відбулося чергове засідання Президії Політради.

Після конструктивного обговорення були відкоректовані проекти документів для розгляду позачерговим зїздом МПУ 15.12.12. Головну увагу було приділено пропозиціям щодо змін в статуті.

На засіданні був затверджений звіт Сергія КОННОВА про виконання бюджету МПУ за листопад 2012 року та запропонований план на грудень 2012 року з урахуванням випуску газети “Мерітократія” до 14.12.12 та проведенням позачергового зїзду МПУ 15.12.12.

Було прийнято рішення розробити форму для публічного розміщення фінансової діяльності МПУ та забезпечити в подальшому її щомісячне оприлюднення.

Також було запропоновано провести переоблік виданих партійних квитків та до 15.12.12 виготовити нові партійні квитки для тих, термін дії яких спливає в грудні 2012 року. Витрати на перевипуск здійснити за рахунок партійних коштів. Рекомендано всім керівникам партійних організацій  використати ці дії для первинної інвентарізації своїх членів партії.

Рішенням Президії Політради головним редактором партійної газети “Мерітократія” було призначено Євгенію Руженцеву. Також був запланований вихід подвійного чиспа газети (8 сторінок) з підсумками року до 14.12.12

Також під час засідання були обговорені питання поточної політичної та економічного життя країни. Було вирішено розпочати системну роботу з формулювання позиції партії по суспільно-значущим питанням з мерітократичним забарвленням, в першу чергу за результатами виборів та формування керівних органів ВР та КМУ.

jumpboobs.com