Мерітократична партія України

Достойна влада – заможна країна

10 вересня відбулось святкування дня міста Білої Церкви

Вересень 10, 2011

10 вересня 2011 року на день міста Білої Церкви члени Мерітократичної партії та прихильники мерітократії взяли участь  у заходах присвячених святкуванню дня міста.

 

Під час святкування мерітократи Білої Церкви разом із представниками мерії та інших політичних сил взяли участь у мітингу та святковій ході центральними вулицями міста, яка завершилась урочистим покладанням квітів до пам’ятника засновнику міста Ярославу Мудрому.

Завдяки проведеній акції про існування та основні засади мерітократичної ідеології дізнались мешканці міста Біла Церква, що безсумнівно буде сприяти росту зацікавленості ідеями мерітократії та сприятиме збільшенню чисельності прихильників Мерітократичної партії України в цьому древньому місті.

Організаторами акції та її безпосередніми активними учасниками виступили: Олександр Карнаух з дружиною Світланою, Максим Мазуренко разом із сестрою Оленою, Катерина Хмелюк, Сергій Ляшенко, Петро Полянський.

Політична Рада МПУ висловлює подяку організаторам за ініціативність та впевнена, що приклад Білої Церкви надихне активістів та прихильників МПУ і в інших регіонах України!
jumpboobs.com