Мерітократична партія України

Достойна влада – заможна країна

Участь представника МПУ у засіданні Коаліції позапарламентських партій 14.02.18

Лютий 15, 2018

14.02.2018 року в місті Києві відбулись чергові Збори Коаліції позапарламентських політичних партій та громадських організацій України. Мерітократичну партію України (у статусі спостерігача) представляла Керівник Національного Секретаріату  партії Побережна Анна Валеріївна.
У роботі цього зібрання громадсько-політичного активу України приймали участь не тільки підписанти Меморандуму про створення Коаліції, а й представники широкого кола непарламентських політичних партій та громадських організацій.

За підсумками обговорення на цьому форумі після узгодження була прийнята Резолюція. Тези цього спільного рішення, затвердженого на засіданні наступні:
1. Необхідність подальшої консолідації громадянського суспільства, незалежних громадських організацій та позапарламентських партій.
2. Створення єдиної об’єднавчої платформи, в певному сенсі “Коаліції єднання”, яка стане не тільки єдиним фронтом спротиву чинній владі, а й справжньою альтернативою та перспективою для України.
3. Розпочати роботу з підготовки 300 узгоджених кандидатів в народні депутати України та їх узгоджене розташування в мажоритарних округах, а також можливість формування єдиного об’єднаного списку Коаліції за формулою 225+75.
4. Розробка Плану дій на 2018 рік.
5. Демонстрація єдності та створення спільної робочої групи для розробки програми розвитку країни під назвою «Україна після Порошенка».

Під час Зборів було акцентовано увагу на необхідності здійснення та сприяння реалізації важливих кроків для запобігання подальшої узурпації влади чинним Президентом та парламентськими партіями.